Home > Reviews > Vapor Couture Review

Vapor Couture

24-04-2012, door
Vapor Couture

Vapor Couture is luxe lijn ontworpen door V2 Cig voor de stijlvolle vrouw. Tegenwoordig zijn bijna alle merken puur gericht op mannen. Met deze sigaret voel je je als vrouw toch wel een stuk eleganter en meer sexy. En ik spreek van ondervinding.

V2 Cigs is een zeer grote speler in de markt van e-sigaretten, zoniet misschien de grootste. Dus qua kwaliteit moeten we ons in de hele lijn geen zorgen maken over de Vapor Couture. De prijzen zijn jammer genoeg wel aan de hogere kant. Maar ja, we betalen ook meestal teveel voor die paar knappe pumps of handtas. Ik kan het als vrouw echt aan raden aan man die een cadeautje willen geven. Je zal er zeker met scoren.

Vapor Couture heeft prachtige accessoires (waaronder een prachtig tasje) die echt wel de vrouwelijke touch naar boven brengen. Alleen al hiervoor ben ik fan.

Verzending en kosten

V2 Cigs verzendt haar de Vapor Couture producten wereldwijd. Hou wel rekening erbij dat ze van Amerika moeten komen en dit iets langer kan duren. Echter dit nemen we er graag bij. Men heeft wel een tof tracking-systeem.

De kosten zijn wel erg hoog. Dit is jammer aangezien het product zel toch al vrij prijzig is.

Prestaties

Ik e-rook vooral de Rode Drive en deze geeft geweldig veel rook. De passie-vrucht daarentegen is wel echt lekker, maar hier kon niet hetzelfde dampvermogen vastgesteld worden. In het algemeen is echter toch de damp productie hoog te noemen. De sigaretten hebben een lager nicotine gehalte, hetgeen ze ook iets gezonde maakt. Zeker met het oog als toekomstige moeder is dit een pluspunt.

De batterijen hebben natuurlijk een knappe look (4 kleuren of designs) en hun kwaliteit is goed. Ook de kristalle top maakt alles af. De oplaadtijd bedraagt gewoonlijk een 1 uur tot 1.5 uur. Ik doe er gemiddeld een 6 uur over voor de batterij terug leeg is. Een extra batterij is daarom wel aangewezen om de volledige dag door te komen.

De cartomizers van V2 zijn echt degelijk. Nooit heb ik gehoord van lekkende cartridges. Dit is in contrast met veel goedkope e-sigaretten.

Bij Vapor Couture heb je de keuze uit de volgende kits:

  • de VC essential kit aan €64.
  • de VC Deluxe kit aan €104.
  • de VC Deluxe Sampler kit aan €120.

Smaken

Er zijn (slechts) 2 standaard tabaksmaken: Bombshell en Rodeo Drive. Beide smaken kunnen me meer dan bekoren.

Als exotische smaken bestaan: Fresh Mint (munt), Passion Fruit (passievrucht, Strawberry Champagne (aardbei), Artic Mint (zeer frisse munt). Ondanks de smaken lekker zijn, zou hun aanbod eigenlijk groter moeten zijn. Zeker voor de wat meer zoute smaken en natuurlijk chocolade.

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (18mg, 12mg, 6mg en 0mg). Er is dus geen 24mg aanwezig.

Website

Hun website is makkelijk en eenvourdig te navigeren. De website is eigenlijk beter dan deze van hun hoofdmerk.

Over de klantendienst hebben we niets dan lof. Dit is andermaal een voorbeeld voor andere merken. Er is ook de life chat support dienst hetgeen handig is om antwoorden te krijgen op al je vragen.

Garantie

V2 Cigs heeft natuurlijk ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er ook een levenslange garantie. Dus levenslange garantie vervalt wel als je gaat doen aan 'MODDING', en natuurlijk de echte slijtage valt er ook niet onder.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit3ster De prijzen zijn wel hoog, en het aanbod aan smaken is beperkt, maar als vrouw is het zalig om je ermee sexy te voelen:

bezoekknop
E-Sigaret5ster
Smaken4ster
Levertijd/Verzending2.5ster
Klantendienst en website5ster
Totaal3ster
(3 sterren)Reageer en geef uw mening: