Home > Reviews > V2 Cigs

V2 Cigs Review

12-04-2012, door
V2 Cigs

V2 Cigs is een van de meest populare merken vandaag. Hun omzet ligt ver boven het gemiddelde en dit is op zich al een indicatie dat we hier niet over rommel spreken. Al hun sigaretten hebben het 2-componenten systeem: cartomizer + batterij.

V2 bieden zeker de beste 'kleine' sigaretten momenteel aan. Het merk biedt ook een ruim aanbod aan accessoires aan, hetgeen niet onbelangrijk is voor de doorgewinterde e-roker.

Verzending en kosten

V2 Cigs verzendt haar producten wereldwijd. We moeten natuurlijk wel rekening houden dat ze van Amerika komen en hun levertijd verloopt daarom gemiddeld tussen de 7 en 21 dagen. Dus bestel op tijd. Men heeft wel een tracking-systeem om op elk moment te zien waar je bestelling zich bevind.

Ook hier zijn de verzendkosten erg hoog. Dit is jammer aangezien het hier om een topmerk en topkwaliteit gaat. Een afknapper dus.

Prestaties

V2 Cigs produceren ondanks hun lager nicotine-gehalte enorm goede resultaten. De damp productie is geweldig waardoor de e-roker dit lager nicotine-gehalte eigenlijk niet of nauwelijks merkt. Dus dat kan eigenlijk als een meerwaarde voor het product genoemd worden, daar nicotine toch niet heel gezond te noemen valt.

Bij V2 Cigs heb je de keuze uit de volgende kits:

  • de V2 Express kit aan €20.
  • de V2 Economy aan €40.
  • de V2 Standard aan €50.
  • de V2 Standard Plus aan €80.
  • de V2 Couples kit aan €100.
  • de V2 Ultimate kit aan €125.

Er is voor ieder wat wils. De prijzen zijn in feite sterk te noemen, rekening houdend met de kwaliteit van het product.

De cartridges van V2 zijn trouwens makkelijk zelf te hervullen indien je dit wenst te doen.

Smaken

Ook hier zijn er 3 standaard tabaksmaken: V2 Red (American Tobacco), V2 Congress (Refined Tobacco), V2 Sahara (Turkish Tobacco). Dit is dus vergelijkbaar met alle andere grote A-merken.

In het gamma van meer speciale smaken hebben ze: Menthol (Munt), Peppermint (Zoete munt), Mint Tea (munt thee), V2 Coffee (koffie met room en suiker), V2 Vanilla (vanille), V2 Chocolate (melk chocolade), V2 Cherry (kers) en V2 Cola.

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (18mg, 12mg, 6mg en 0mg). Er is dus geen 24mg aanwezig.

Het aanbod is dus eerder beperkt, maar dat zegt verder niets over hun kwaliteit van smaak die overigens zeer goed is.

Website

Hun website is makkelijk te navigeren. Toch zou het allemaal iets makkelijker te navigeren zijn. Ze tonen soms echt veel producten en informatie op een scherm. Maar het belangrijkste is dat de site volledig is en alles snel in te voeren of op te vragen valt.

Over de klantendienst hebben we niets dan lof. Dit is een voorbeeld voor andere merken. Er is ook de life chat support dienst hetgeen handig is om antwoorden te krijgen op al je vragen.

Garantie

V2 Cigs heeft natuurlijk ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er ook een levenslange garantie. Dus levenslange garantie vervalt wel als je gaat doen aan 'MODDING', en natuurlijk de echte slijtage valt er ook niet onder.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit5ster We hebben hier echt met een aanrader te doen. Wil je meer informatie, gelieve te clicken op onderstaande link:

bezoekknop
E-Sigaret5ster
Smaken4ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website4ster
Totaal4ster
(4 sterren)Reageer en geef uw mening: