Home > Reviews > South Beach Smoke

South Beach Smoke Review

13-04-2012, door
South Beach Smoke

South Beach Smoke is gevestigd in een voorstad van Chicago in Amerika.

Het bedrijf bestaat al van sinds de begin-jaren van de e-sigaret en is steeds een middelmatige speler geweest. Hun success is vooral gebaseerd op een klantvriendelijkheid en een redelijke goede prijs-kwaliteit verhouding.

South Beach Smoke verzendt al hun produkten wereldwijd, dit duurt gemiddeld tussen de 14 en 21 dagen afhankelijk van de bestemming. Dit is wel iets meer dan bij bv. Green Smoke maar als je ongerust bent waar je bestelling blijft, kan je on-line via een tracking systeem zien je het pakket zich bevind. Bij problemen kun je altijd terecht bij hun klantendienst die enorm snel reageert. Nu ja, in Amerika is de klantvriendelijkheid doorgaans overal beter verzorgd dan in Europa.

Handig is het Home Delivery Program. Dankzij dit programma moet je jezelf geen zorgen maken dat je zonder cartridge komt te vallen. Je krijgt immers maandelijks automatisch 15 cartridges aan huis geleverd. Boven krijg je ook nog eens extra kortin op je starterkit.

Verzending

Wel nadelig is dat hun verzendkosten wel veel hoger liggen dan bij bv. Green Smoke. Je betaalt al snel $30 of meer voor een bestelling hetgeen wel afbreuk doet aan het gemiddeld prijskaartje.

Prestaties

South Beach Smoke levert cartomizers met "Vapor Max" technologie. Deze nieuwste technologie levert veel damp productie. Dit komt de "throat hit" ten goede, zelfs met een lager nicotine gehalte. Alle vaporMax cartridges zijn uitgerust met een silicone tipje zodat lekken bijna niet meer zullen voorkomen.

De e-sigaretten van South Beach Smoke zijn uitgerust met Supermax batterijen. Dit zijn geadvanceerde Lithium-Ion batterijen met een super lang vermogen. Je kan ze in 3 kleuren bestellen. Ik heb ze getest en ze gaan misschien 30 a 40% langer mee dan hun vorige batterijen. Dit is positief te noemen.

Bij South Beach Smoke heb je de keuze uit de volgende kits:

  • de starter kit aan €46.
  • de plus starter kit aan €70.
  • de ultimate starter kit aan €120.

Smaken

Er zijn 3 standaard tabaksmaken: Tobacco Classic, Tobacco Blue, Tobacco Gold. Dit lijkt trouwens een trend te worden bij de grote kwalitatieve merken. De Classic is aan te raden als je van Marlboro, Pal-Mal, Winston, of Lucky Strike houdt. Tobacco Blue is dan weer voor de fans van Parliament, Kent, en L&M.

Verder som ik kort de meer exotische smaken op: mentol, chocolade, vanille, kers, perzik, pepermunt en Pina Colada. Ook hier heel wat "classics" al valt die pina colada wel op. Om ze te proberen heeft South Beach een pakket met 10 smaken ter beschikking. (Tip: Zo een pakket is trouwens leuk om als cadeau aan iemand te geven.)

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (24mg, 16mg, 12mg, 6mg en 0mg). Er is dus geen 18mg aanwezig, maar wel de 16mg.

Website

Hun website is zeer mooi opgebouwd. Je navigeert vanaf het eerste moment vlekkeloos naar alles wat je zoekt. Hier kunnen andere merken toch iets van leren.

Garantie

South Beach Smoke geeft ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er zelfs een levenslange garantie. Dus zorgen maken is niet meer nodig. Het zegt ook wel iets over de kwaliteit van hun producten.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit3ster We hebben voor onze lezers een coupon-code die 10% korting geeft. Deze korting krijg je automatisch door op onderstaande link te clicken:

bezoekknop
E-Sigaret4ster
Smaken4ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website5ster
Totaal3ster
(3 sterren)Reageer en geef uw mening: