Home > Reviews > Smoketronic

Smoketronic

01-05-2012, door
Smoketronic

We hebben waarschijnlijk allemaal hun spotjes meermaals op TV gezien op de gekende TV shopping zenders. Ook is het produkt verschillende keren in de media gekomen. Het was dus hoogtijd om de smoketronic eens dieper onder de loep te nemen.

Ik bestelde een kit en kreeg en paar weken later pas een kit opgestuurd. Ik had dit wel iets sneller verwacht aangezien ze toch een ultra snelle levertijd beloven. Toegegeven, ik zat er niet echt op te wachten, dus zo een ramp was het nu ook weer niet. Moest ik geen e-sigaretten van andere merken gehad hebben, was dit natuurlijk een ander verhaal.

De kit zat netjes verpakt en in de doos zaten 2 e-sigaretten (ja, je krijgt er eentje extra als cadeau), 10 cartridges, een hoofdlader, een usb-lader en een extra batterij. De sigaret is een 3-componenten systeem. Dus met aparte atomizer. Dit is naar mijn inziens toch al een beetje ouderwets.

In de bijsluiter las ik dat elke cartridge de capaciteit heeft van 20 sigaretten, maar in praktijk proef je al duidelijk een smaak-verschil na 15 keer. Ik irriteer me echt als er geen uniforme smaak is. Nu ja, smakelijk was de tabakssmaak niet echt. Het is misschien nog net beter dan een gewone sigaret (ja, als je e-roker wordt, schrik je echt hoe slecht traditionele sigaretten smaken), maar binnen het elektronisch gamma, had ik nog niks slechters geprobeerd. Een afknapper dus.

Een andere vaststelling is dat de batterij echt snel leeg was. Gelukkig zit er dus een 2de batterij standaard bij de kit geleverd.

Daar mijn teleurstelling zo groot was, besloot ik op de hele kit terug te sturen. TVshops zijn verplicht een 'niet'-goed-'geld'-terug-garantie aan te bedien. Ik kreeg vervolgens een week later een brief waarin ik een hele lijst met vragen moest invullen waarom het produkt niet voldeed. Dit papier moest ik dan eerst terug faxen. Het per e-mail doorsturen of per post sturen ging niet. Gelukkig heeft een goede kennis van me een bedrijf en kon ik hem het laten door faxen. Na bijna 3 maanden, zag ik dat de TVshop mijn geld had terug betaald. Echter stuurden ze ondertussen geen melding hiervan.

Smaken

Er zijn slechts 2 smaken bekend. De standaard tabaksmaak en munt. Dus de keuze is heel beperkt.

Website

Het is op zich al heel opvallend dat het produkt geen eigen website heeft. Dit vind ik tegenwoordig niet meer kunnen. Ook bemoeilijkt dit om enige "dienst na verkoop" te krijgen. De enige websites die ik kon vinden waren sites van tvshops waar je het produkt kan bestellen.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit1ster We hebben geen echte website van het produkt kunnen vinden, doch wel een link waar je het kan bestellen. De Smoketronic krijgt 1 ster. De service en kwaliteit is te onvoldoende om hoger te scoren.
bezoekknop
E-Sigaret2ster
Smaken1ster
Levertijd3ster
Klantendienst en website1ster
Totaal1ster
(1 ster)Reageer en geef uw mening: