Home > Reviews > Premium Vapes

Premium Vapes

20-04-2012, door
Premium e-cigarette

Premium Vapes is gevestigd in een Virginia Beach in Amerika. Het bedrijf is een middelgrote speler op de markt, zowel in Amerika als in Europa. Hun elektronische sigaretten bestaan uit 2-componenten.

Het gamma van Premium Vapes is heel ruim. Je kan echt je sigaret met talrijke mogelijkheden samenstellen. Echt voor ieder wat wils dus. Dit is misschien wel de sterkte van het merk. Men heeft ook niet voor niets het imago van "personal vapor", kortom de persoonlijke damper. Zeker zal de doorgewinterde e-roker hier zeker aan zijn trekken komen.

Premium Vapes heeft naast e-sigaretten ook e-sigaren en e-pijpen in hun gamma.

Verzendings en kosten

Premium Vapes verzendt al hun produkten wereldwijd, dit duurt gemiddeld tussen de 10 en 21 dagen afhankelijk van de bestemming. Er is keuze aan USPS en FedEx als koerierdienst.

De kosten liggen wel iets lager dan bij bv. South Beach, maar dit is nog steeds een pak hoger dan bij Green Smoke. Dit is andermaal een tegenvaller.

Prestaties

Premium Vapes leveren veel damp. En veel is in dit geval echt wel veel. De "throat hit" is echter gemiddeld tot goed te noemen.

De batterijen zijn heel goed, ze leveren ook iets meer voltage af. Bovendien is er ook nog keuze aan de EGO batterijen die extra lang meegaan.

Bij Premium Vapes heb je de keuze uit de volgende kits:

  • de Electronic Cigarette kit aan €40.
  • de Starter kit aan €62.
  • de Premium EGO Starter kit aan €62.
  • de Custom Battery kit aan €90.

Smaken

Er is een tabaksmaak: Premium Tobacco. Dit is jammer genoeg wat weinig, de smaak is echter wel heel goed.

Aan overige smaken geen gebrek: Mentol, Vanilla (vanille), Cherry (kers), Coffee (koffie), Chocolate (chocolade), Blue Berry (blauwe bes), Apple (appel), Pear (peer), cola, peach (perzik), strawberry (aarbei), Caramel, Irish Creme (baileys), Whisky, Watermelon (watermeloen), Cola-Rum en Tequila.

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (24mg, 16mg, 12mg, 6mg en 0mg). Er is dus geen 18mg aanwezig.

Website

Hun website is een klein beetje verwarrend in het begin als gevolg van hun andere layout en groot aanbod. Je bent dus wel een tijd op zoek om te beslissen wat je nu echt wenst te gaan bestellen.

De klantendienst werkt prima en is snel beschikbaar. Hier kunnen we niets negatief over zeggen.

Garantie

Premium Vapes geeft ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er zelfs een 1 jaar garantie.

Beoordeling

Prijs/kwaliteit4ster Premium Vapes heeft echt een ruim aanbod. Het product zelf is van redelijk hoge kwaliteit. Er bestaat misschien beter, maar zeker ook slechter. Bezoek hun site:
bezoekknop
E-Sigaret4ster
Smaken4.5ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website3.5ster
Totaal3ster
(3 sterren)Reageer en geef uw mening: