Home > Reviews > Ever Smoke

Ever Smoke Review

08-04-2012, door
Ever Smoke

Ever Smoke is binnen de wereld van de e-sigaretten een vaste en betrouwbare waarde. Ze staan garrant voor kwalitatieve hardware en hun cartridges hebben allen een diepe, rijke en pure smaak. Via een vriend leerde het merk kennen en al snel besloot ik een aankoop te doen. Omdat ik echt wel positief ben over het product wil ik graag mijn bevindingen met jullie delen.

Vanaf het eerste moment werd me duidelijk dat Ever Smoke een firma is dat haar klanten heel ernstig neemt en van goede service voorziet. Zo werd ik prima op de hoogte gesteld per email waar mijn bestelling zich bevond. Ik was eerlijk gezegd verrast hoe snel ik mijn "ultimate starter kit" ontvangen had, want ik vreesde dat het veel te lang zou duren. Je moet weten dat alles van Amerika moet verzend worden. Het produkt was mooi en goed verpakt zodat het zeker veilig en ongeschonden zou aankomen. Men had er ook een flyer toegevoegd en een handige brochure.

Verzending

Ever Smoke verzend zijn produkten wereldwijd, dit duurt gemiddeld tussen de 7 en 21 dagen afhankelijk van de bestemming. Ze hebben een service waarbij je op elk moment kunt checken waar je pakket op dat moment zich bevindt.

Noemenswaardig is verder nog het "home delivery program" dat zorgt dat je aan de laagste prijzen (via extra korting) je toekomstige cartridges automatisch zal ontvangen. Je hebt trouwens nog de keuze hoe vaak en hoeveel er geleverd moet worden.

Het grote nadeel van Ever Smoke zijn hun verzendskosen. Je betaalt al snel 20 a 25euro en dit doet het prijskaartje aardig oplopen. Bovendien is de kostprijs hiervan erg onduidelijk.

Vapor Max Technologie

Ever Smoke levert bij al hun e-sigaretten cartomizers die gebruik maken van de "Vapor Max" technologie. Dit zou tot extra damp productie moeten zorgen, alvast volgens Ever Smoke. Ik moet proefondervindelijk toegeven dat ze hun beloftes waar maken. Als smaak had ik Golden Tabacco gekozen en volgens mij is dat een schot in de roos. Elke keer ik trok aan de e-sigaret kreeg ik de kriebels in de keel. Een ware smaaksensatie dus. Ik kan het niet anders omschrijven.

Alle vaporMax cartridges zijn uitgerust met een silicone tipje. Hier door verdwijnt de kans bijna volledig dat ze ooit gaan lekken.

In hun huidig gamma biedt Ever Smoke de volgende kits aan:

  • de basic starter kit aan €46.
  • de premium starter kit aan €62.
  • de ultimate starter kit aan €85.
  • de ultimate plus starter kit aan €120.

Smaken

Er is ruime keuze aan verschillende smaken. Al de smaken die ik tot nu toe geproefd heb waren fantastisch. Ik denk dat dit de grootste troef van Ever Smoke is. Het zijn stuk voor stuk smaaksensaties. Ook de andere redacteurs van deze site zijn het hier allemaal over eens.

De volgende smaken konden mij het meest aanspreken: Classic Tobacco (rijk, met veel body), Royal Tobacco( iets lichter), Golden Tobacco ( iets meer exotisch en sterker, een aanrader). De tabaksmaken proeven echt zoals echte tabak. De classic Tobacco zit een beetje tussen Marloboro en Camel.

Er is ook nog Cool Menthol (mentol), Peppermint Party (pepermunt), Very Vanilla (vanille), Coffee Creation (koffie, leuk voor 's morgens), Cherry Crush (kers), Peach Passion (perzik) en Pina Colada.

Als je de specialere smaken wilt proberen, raad ik hun 'Flavor Sampler' aan. Dit is een pakket 6 verschillende smaken zodat je een idee krijgt.

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (24mg, 18mg, 12mg, 6mg en 0mg).

Website

Hun website is zeer overzichtelijk. Je kan er probleemloos in navigeren en alles laad enorm snel. We hebben hun 'shopping-cart' en 'coupon'-systeem meermaals uitgetest en geen fouten kunnen vaststellen. Bij veel andere sites is het soms verwarrend, maar bij Ever Smoke werkt alles zoals je zilt dat het werkt. Wat ook leuk is, is dat je een coupon kun invoeren alvorens je gaat uitchecken.

Garantie

Ever Smoke biedt zijn klanten een standaard "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Dit is handig als het produkt je niet bevalt. Voor het produkt zelf is er een levenslange garantie. Let wel op dat op de slijtage geen garantie is, hetgeen ook normaal is.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit5ster We hebben voor onze lezers een coupon-code die 10% korting geeft. Deze korting krijg je automatisch door op onderstaande link te clicken:

bezoekknop
E-Sigaret5ster
Smaken5ster
Levertijd/Verzendkosten3ster
Klantendienst en website5ster
Totaal5ster
(4 sterren)Reageer en geef uw mening: