Home > Reviews > Bull Smoke

Bull Smoke Review

16-04-2012, door
Bull Smoke

Als John Wayne nog zou leven, dan zou hij zeker deze Bull Smoke roken. Het bedrijf speelt in op de 'western' look. We kunnen het vergelijken met het imago van Marlboro.

Het is een relatief jong en klein merk. Zoals veel andere grote merken, is ook dit merk gevestiged in Florida in Amerika. Hun sigaretten bestaan uit 2-componenten. Het is wel jammer dat het merk weinig accessoires verkoopt. Zeker omwille van hun coole stijl en imago. Hier moet toch veel meer uit te halen zijn.

Verzendingskosten

Bull Smoke verzendt hun producten via USPS en FedEx Couriers. Deze diensten zijn wel iets duurder maar wel sneller. Toch vrezen we dat dit hogere kostenplaatje wel eens nefast kan zijn voor de verkoopsaantallen naar Europa.

Prestaties

De Bull Smoke e-sigaret produceert een prima hoeveelheid damp. Dit overtrof in feite onze verwachtingen omdat hun prijs zo laag is. Dit is ook de grootste troefkaat van het merk. De "throat hit" was beter dan het gemiddeld, echter bestaat er zeker beter.

Je hebt de keuze aan 3 verschillende batterijen (met elke een andere lengthe en mAh). Ze zijn wel relatief duur, maar voor iets goed mag je wel iets meer betalen.

Bij Bull Smoke heb je de keuze uit de volgende kits:

  • de Ranch Hand aan €25.
  • de Slicker starter kit aan €25.

Het is wel jammer dat het keuze aanbod aan producten of kits beperkt is.

Smaken

Er is keuze uit 3 standaard tabaksmaken: American Ranger, Refined Blend, Turkish Tobacco.

De andere smaken zijn: Menthol Breeze (menthol), Coffee Roast (koffie), Sweet Vanilla (vanille), Cherry Blast (kers), Peppermint Ice (pepermunt), Chocolate Treat (Chocolade), Grape Escape (druiven).

Je hebt steeds de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (24mg, 18mg, 12mg, 6mg en 0mg). Het klassieke aanbod dus.

Ik bestelde de Slicker Starter kit. Hierbij zat een cartridge bij van alle smaken. Ik was over de meeste niet echt een fan. Ik vond wel dat de Grape Escape vrij uniek smaakte (je moet er wel fan van zijn). De chocolade smaak was echt niet goed. Nu ja, de klassieke tabaksmaken vielen wel mee, al heb ik beter geproeft. Anderzijds was de koffie smaak wel behoorlijk goed.

Website

Hun website is makkelijk te navigeren. Je wordt hier niet overladen aan te veel informatie. Alles ziet er best keurig uit.

Garantie

Bull Smoke geeft ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er zelfs een levenslange garantie. Op de Li-Ion 4.2 volt batterijen zit 1 jaar garantie. Bull Smoke stuurt trouwens een vervang sigaret op indien je stukken of problemen hebt. Dit is echt wel tof.

We hebben eens geprobeerd hun klantendienst te bellen. Zonder enige wachttijd werden dadelijk onze vragen correct beantwoord. Er valt niets aan te merken op deze dienst.

Beoordeling

Prijs/kwaliteit4ster Prijs/kwaliteit scoort deze e-sigaret wel goed, echter zijn sommige smaken en accessoires de grote min-punten. Het eindoordeel is dus zeker bevredigend tot goed te noemen.

bezoekknop
E-Sigaret3.5 ster
Smaken3ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website4ster
Totaal3ster
(3 sterren)Reageer en geef uw mening: