20
Apr

Premium Vapes

Premium e-cigarette

Premium Vapes is gevestigd in een Virginia Beach in Amerika. Het bedrijf is een middelgrote speler op de markt, zowel in Amerika als in Europa. Hun elektronische sigaretten bestaan uit 2-componenten.

Het gamma van Premium Vapes is heel ruim. Je kan echt je sigaret met talrijke mogelijkheden samenstellen. Echt voor ieder wat wils dus. Dit is misschien wel de sterkte van het merk. Men heeft ook niet voor niets het imago van "personal vapor", kortom de persoonlijke damper. Zeker zal de doorgewinterde e-roker hier zeker aan zijn trekken komen.

Premium Vapes heeft naast e-sigaretten ook e-sigaren en e-pijpen in hun gamma.

Verzendings en kosten

Premium Vapes verzendt al hun produkten wereldwijd, dit duurt gemiddeld tussen de 10 en 21 dagen afhankelijk van de bestemming. Er is keuze aan USPS en FedEx als koerierdienst.

De kosten liggen wel iets lager dan bij bv. South Beach, maar dit is nog steeds een pak hoger dan bij Green Smoke. Dit is andermaal een tegenvaller.

Prestaties

Premium Vapes leveren veel damp. En veel is in dit geval echt wel veel. De "throat hit" is echter gemiddeld tot goed te noemen.

De batterijen zijn heel goed, ze leveren ook iets meer voltage af. Bovendien is er ook nog keuze aan de EGO batterijen die extra lang meegaan.

Bij Premium Vapes heb je de keuze uit de volgende kits:

 • de Electronic Cigarette kit aan €40.
 • de Starter kit aan €62.
 • de Premium EGO Starter kit aan €62.
 • de Custom Battery kit aan €90.

Smaken

Er is een tabaksmaak: Premium Tobacco. Dit is jammer genoeg wat weinig, de smaak is echter wel heel goed.

Aan overige smaken geen gebrek: Mentol, Vanilla (vanille), Cherry (kers), Coffee (koffie), Chocolate (chocolade), Blue Berry (blauwe bes), Apple (appel), Pear (peer), cola, peach (perzik), strawberry (aarbei), Caramel, Irish Creme (baileys), Whisky, Watermelon (watermeloen), Cola-Rum en Tequila.

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (24mg, 16mg, 12mg, 6mg en 0mg). Er is dus geen 18mg aanwezig.

Website

Hun website is een klein beetje verwarrend in het begin als gevolg van hun andere layout en groot aanbod. Je bent dus wel een tijd op zoek om te beslissen wat je nu echt wenst te gaan bestellen.

De klantendienst werkt prima en is snel beschikbaar. Hier kunnen we niets negatief over zeggen.

Garantie

Premium Vapes geeft ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er zelfs een 1 jaar garantie.

Beoordeling

Prijs/kwaliteit4ster Premium Vapes heeft echt een ruim aanbod. Het product zelf is van redelijk hoge kwaliteit. Er bestaat misschien beter, maar zeker ook slechter. Bezoek hun site:
bezoekknop
E-Sigaret4ster
Smaken4.5ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website3.5ster
Totaal3ster
(3 sterren)
Lees Meer Lees Meer

16
Apr

Bull Smoke Review

Bull Smoke

Als John Wayne nog zou leven, dan zou hij zeker deze Bull Smoke roken. Het bedrijf speelt in op de 'western' look. We kunnen het vergelijken met het imago van Marlboro.

Het is een relatief jong en klein merk. Zoals veel andere grote merken, is ook dit merk gevestiged in Florida in Amerika. Hun sigaretten bestaan uit 2-componenten. Het is wel jammer dat het merk weinig accessoires verkoopt. Zeker omwille van hun coole stijl en imago. Hier moet toch veel meer uit te halen zijn.

Verzendingskosten

Bull Smoke verzendt hun producten via USPS en FedEx Couriers. Deze diensten zijn wel iets duurder maar wel sneller. Toch vrezen we dat dit hogere kostenplaatje wel eens nefast kan zijn voor de verkoopsaantallen naar Europa.

Prestaties

De Bull Smoke e-sigaret produceert een prima hoeveelheid damp. Dit overtrof in feite onze verwachtingen omdat hun prijs zo laag is. Dit is ook de grootste troefkaat van het merk. De "throat hit" was beter dan het gemiddeld, echter bestaat er zeker beter.

Je hebt de keuze aan 3 verschillende batterijen (met elke een andere lengthe en mAh). Ze zijn wel relatief duur, maar voor iets goed mag je wel iets meer betalen.

Bij Bull Smoke heb je de keuze uit de volgende kits:

 • de Ranch Hand aan €25.
 • de Slicker starter kit aan €25.

Het is wel jammer dat het keuze aanbod aan producten of kits beperkt is.

Smaken

Er is keuze uit 3 standaard tabaksmaken: American Ranger, Refined Blend, Turkish Tobacco.

De andere smaken zijn: Menthol Breeze (menthol), Coffee Roast (koffie), Sweet Vanilla (vanille), Cherry Blast (kers), Peppermint Ice (pepermunt), Chocolate Treat (Chocolade), Grape Escape (druiven).

Je hebt steeds de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (24mg, 18mg, 12mg, 6mg en 0mg). Het klassieke aanbod dus.

Ik bestelde de Slicker Starter kit. Hierbij zat een cartridge bij van alle smaken. Ik was over de meeste niet echt een fan. Ik vond wel dat de Grape Escape vrij uniek smaakte (je moet er wel fan van zijn). De chocolade smaak was echt niet goed. Nu ja, de klassieke tabaksmaken vielen wel mee, al heb ik beter geproeft. Anderzijds was de koffie smaak wel behoorlijk goed.

Website

Hun website is makkelijk te navigeren. Je wordt hier niet overladen aan te veel informatie. Alles ziet er best keurig uit.

Garantie

Bull Smoke geeft ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er zelfs een levenslange garantie. Op de Li-Ion 4.2 volt batterijen zit 1 jaar garantie. Bull Smoke stuurt trouwens een vervang sigaret op indien je stukken of problemen hebt. Dit is echt wel tof.

We hebben eens geprobeerd hun klantendienst te bellen. Zonder enige wachttijd werden dadelijk onze vragen correct beantwoord. Er valt niets aan te merken op deze dienst.

Beoordeling

Prijs/kwaliteit4ster Prijs/kwaliteit scoort deze e-sigaret wel goed, echter zijn sommige smaken en accessoires de grote min-punten. Het eindoordeel is dus zeker bevredigend tot goed te noemen.

bezoekknop
E-Sigaret3.5 ster
Smaken3ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website4ster
Totaal3ster
(3 sterren)
Lees Meer Lees Meer

14
Apr

Green Smoke Review

Green Smoke

Green Smoke is een hele grote speler op de mark, ze zijn trendzetter en staat bekend voor kwaliteit, service en innovatie. Zo waren ze de eerste die e-sigarreten uitbrachten met cartomizers. Voor alle duidelijk, een cartomizer is een verstuiver en cartridge in 1 stuk.

Van Green Smoke weten we ook dat ze de veiligheid zeer ernstig nemen. Hun producten hebben meerdere veiligheidscertifcaten van diverse organisaties ontvangen.Dit maakt mij als consument toch ook nog net iets meer gerust. Ook hun klantendienst is prima en een voorbeeld voor andere merken.

Verzendingen en kosten

Green Smoke is een fabrikant die gelegen is Miami (Florida) maar ook een vestiging heeft in het Verenigd Koninkrijk. Dit is voor als Europeanen een groot voordeel i.v.m. levertermijnen en verzendkosten. Deze zijn dan ook de beste en de goedkoopste!

Prestaties

Van het damp-productie was ik echt wel positief verrast. Tot nu toe heeft voor mij nog geen enkel ander merk zoveel rookvolume kunnen leveren. Ik had wel het gevoel dat ik hiervoor iets (minimaal) harder moest trekken, maar dat merk ik nu niet meer want ik ben het ondertussen gewoon.

De long lasting cartomisers (deze bevatten 25% extra e-vloeistof) leveren ongeveer 360 trekken. Dit is toch veel meer dan bij andere merken hetgeen toch wat extra comfort met zich meebrengt.

Met de korte batterij meet de e-sigaret slechts 10.1cm en levert 160mAh (goed voor 195 “puffs”). De langere batterij levert 270mAh, is 1.5cm langer. Hier kan je 325x met trekken.

De volgende kits zijn leverbaar:

 • de express starter kit voor €60.
 • de pro-kit voor €85.
 • de love-birds kit voor €120.

Smaken

Green Smoke biedt de volgende tabaksmaken aan: Absolute Tobacco, Red Label Tobacco, Tobacco Gold. Als meer "speciale" smaken zijn te verkrijgen: menthol, vanille, chocolate, en mokka. Het keuze aan smaken is dus eerder beperkt, al moet ik toegeven dat de meeste e-rokers vooral nood hebben aan de originele tabaksmaken. En daar heeft Green Smoke er dus 3 van, hetgeen leuk is om eens af te wisselen. De strafste smaak die mij ook de meeste "throat hit" bezorgde is Absolute Tobacco.

Elke smaak kan besteld worden met de volgende nicotine gehaltes (24mg, 18mg, 12mg, 6mg en 0mg). De cartridges hebben een houdbaarheid van zeker 2 jaar. Maak je dus geen zorgen als je grotere hoeveelheden van cartomizers wilt bestellen.

Website

Op de site van Green Smoke kan je al de informatie vinden die je nodig hebt. Ik geef toe dat het iets betere gestructeerd kon zijn want in het begin moest ik toch wel mijn weg zoeken. Als je eenmaal de site gewoon bent, zal je wel zien dat alles snel te vinden en te navigeren valt.

Een groot pluspunt vind ik dat Green Smoke ook Europese websites heeft. Als je van hieruit besteld zal alles via het Verenigd Koninkrijk op gestuurd worden. De leveringen zullen een pak sneller aankomen en bovendien is alles goedkoper.

Ook leuk is de "live help"-dienst, waarbij je hulp kunt inroepen van een van de Green Smoke medewerkers.

Garantie

Bij Green Smoke krijg je een "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Voor het produkt zelf is er tegenwoordig een levenslange garantie voor klanten in Europa.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit5ster We zijn er van overtuigd dat Green Smoke momenteel het beste produkt is.

bezoekknop
E-Sigaret5ster
Smaken4.5ster
Levertijd5ster
Klantendienst en website5ster
Totaal5ster
(5 sterren)
Lees Meer Lees Meer

13
Apr

South Beach Smoke Review

South Beach Smoke

South Beach Smoke is gevestigd in een voorstad van Chicago in Amerika.

Het bedrijf bestaat al van sinds de begin-jaren van de e-sigaret en is steeds een middelmatige speler geweest. Hun success is vooral gebaseerd op een klantvriendelijkheid en een redelijke goede prijs-kwaliteit verhouding.

South Beach Smoke verzendt al hun produkten wereldwijd, dit duurt gemiddeld tussen de 14 en 21 dagen afhankelijk van de bestemming. Dit is wel iets meer dan bij bv. Green Smoke maar als je ongerust bent waar je bestelling blijft, kan je on-line via een tracking systeem zien je het pakket zich bevind. Bij problemen kun je altijd terecht bij hun klantendienst die enorm snel reageert. Nu ja, in Amerika is de klantvriendelijkheid doorgaans overal beter verzorgd dan in Europa.

Handig is het Home Delivery Program. Dankzij dit programma moet je jezelf geen zorgen maken dat je zonder cartridge komt te vallen. Je krijgt immers maandelijks automatisch 15 cartridges aan huis geleverd. Boven krijg je ook nog eens extra kortin op je starterkit.

Verzending

Wel nadelig is dat hun verzendkosten wel veel hoger liggen dan bij bv. Green Smoke. Je betaalt al snel $30 of meer voor een bestelling hetgeen wel afbreuk doet aan het gemiddeld prijskaartje.

Prestaties

South Beach Smoke levert cartomizers met "Vapor Max" technologie. Deze nieuwste technologie levert veel damp productie. Dit komt de "throat hit" ten goede, zelfs met een lager nicotine gehalte. Alle vaporMax cartridges zijn uitgerust met een silicone tipje zodat lekken bijna niet meer zullen voorkomen.

De e-sigaretten van South Beach Smoke zijn uitgerust met Supermax batterijen. Dit zijn geadvanceerde Lithium-Ion batterijen met een super lang vermogen. Je kan ze in 3 kleuren bestellen. Ik heb ze getest en ze gaan misschien 30 a 40% langer mee dan hun vorige batterijen. Dit is positief te noemen.

Bij South Beach Smoke heb je de keuze uit de volgende kits:

 • de starter kit aan €46.
 • de plus starter kit aan €70.
 • de ultimate starter kit aan €120.

Smaken

Er zijn 3 standaard tabaksmaken: Tobacco Classic, Tobacco Blue, Tobacco Gold. Dit lijkt trouwens een trend te worden bij de grote kwalitatieve merken. De Classic is aan te raden als je van Marlboro, Pal-Mal, Winston, of Lucky Strike houdt. Tobacco Blue is dan weer voor de fans van Parliament, Kent, en L&M.

Verder som ik kort de meer exotische smaken op: mentol, chocolade, vanille, kers, perzik, pepermunt en Pina Colada. Ook hier heel wat "classics" al valt die pina colada wel op. Om ze te proberen heeft South Beach een pakket met 10 smaken ter beschikking. (Tip: Zo een pakket is trouwens leuk om als cadeau aan iemand te geven.)

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (24mg, 16mg, 12mg, 6mg en 0mg). Er is dus geen 18mg aanwezig, maar wel de 16mg.

Website

Hun website is zeer mooi opgebouwd. Je navigeert vanaf het eerste moment vlekkeloos naar alles wat je zoekt. Hier kunnen andere merken toch iets van leren.

Garantie

South Beach Smoke geeft ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er zelfs een levenslange garantie. Dus zorgen maken is niet meer nodig. Het zegt ook wel iets over de kwaliteit van hun producten.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit3ster We hebben voor onze lezers een coupon-code die 10% korting geeft. Deze korting krijg je automatisch door op onderstaande link te clicken:

bezoekknop
E-Sigaret4ster
Smaken4ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website5ster
Totaal3ster
(3 sterren)
Lees Meer Lees Meer

12
Apr

V2 Cigs Review

V2 Cigs

V2 Cigs is een van de meest populare merken vandaag. Hun omzet ligt ver boven het gemiddelde en dit is op zich al een indicatie dat we hier niet over rommel spreken. Al hun sigaretten hebben het 2-componenten systeem: cartomizer + batterij.

V2 bieden zeker de beste 'kleine' sigaretten momenteel aan. Het merk biedt ook een ruim aanbod aan accessoires aan, hetgeen niet onbelangrijk is voor de doorgewinterde e-roker.

Verzending en kosten

V2 Cigs verzendt haar producten wereldwijd. We moeten natuurlijk wel rekening houden dat ze van Amerika komen en hun levertijd verloopt daarom gemiddeld tussen de 7 en 21 dagen. Dus bestel op tijd. Men heeft wel een tracking-systeem om op elk moment te zien waar je bestelling zich bevind.

Ook hier zijn de verzendkosten erg hoog. Dit is jammer aangezien het hier om een topmerk en topkwaliteit gaat. Een afknapper dus.

Prestaties

V2 Cigs produceren ondanks hun lager nicotine-gehalte enorm goede resultaten. De damp productie is geweldig waardoor de e-roker dit lager nicotine-gehalte eigenlijk niet of nauwelijks merkt. Dus dat kan eigenlijk als een meerwaarde voor het product genoemd worden, daar nicotine toch niet heel gezond te noemen valt.

Bij V2 Cigs heb je de keuze uit de volgende kits:

 • de V2 Express kit aan €20.
 • de V2 Economy aan €40.
 • de V2 Standard aan €50.
 • de V2 Standard Plus aan €80.
 • de V2 Couples kit aan €100.
 • de V2 Ultimate kit aan €125.

Er is voor ieder wat wils. De prijzen zijn in feite sterk te noemen, rekening houdend met de kwaliteit van het product.

De cartridges van V2 zijn trouwens makkelijk zelf te hervullen indien je dit wenst te doen.

Smaken

Ook hier zijn er 3 standaard tabaksmaken: V2 Red (American Tobacco), V2 Congress (Refined Tobacco), V2 Sahara (Turkish Tobacco). Dit is dus vergelijkbaar met alle andere grote A-merken.

In het gamma van meer speciale smaken hebben ze: Menthol (Munt), Peppermint (Zoete munt), Mint Tea (munt thee), V2 Coffee (koffie met room en suiker), V2 Vanilla (vanille), V2 Chocolate (melk chocolade), V2 Cherry (kers) en V2 Cola.

Telkens heb je de keuze aan verschillende nicotine gehaltes (18mg, 12mg, 6mg en 0mg). Er is dus geen 24mg aanwezig.

Het aanbod is dus eerder beperkt, maar dat zegt verder niets over hun kwaliteit van smaak die overigens zeer goed is.

Website

Hun website is makkelijk te navigeren. Toch zou het allemaal iets makkelijker te navigeren zijn. Ze tonen soms echt veel producten en informatie op een scherm. Maar het belangrijkste is dat de site volledig is en alles snel in te voeren of op te vragen valt.

Over de klantendienst hebben we niets dan lof. Dit is een voorbeeld voor andere merken. Er is ook de life chat support dienst hetgeen handig is om antwoorden te krijgen op al je vragen.

Garantie

V2 Cigs heeft natuurlijk ook de klassieke "30 dagen niet goed geld terug" garantie. Op het product zelf zit er ook een levenslange garantie. Dus levenslange garantie vervalt wel als je gaat doen aan 'MODDING', en natuurlijk de echte slijtage valt er ook niet onder.

Video

Beoordeling

Prijs/kwaliteit5ster We hebben hier echt met een aanrader te doen. Wil je meer informatie, gelieve te clicken op onderstaande link:

bezoekknop
E-Sigaret5ster
Smaken4ster
Levertijd/Verzending2ster
Klantendienst en website4ster
Totaal4ster
(4 sterren)
Lees Meer Lees Meer