Home > Over Ons

Over Ons

14-05-2012, door
Ons team

Vereniging Benerob

Esigaret.com kwam tot leven op 24 juni 2012 op initiatief van de vereniging Benerob. Dit staat voor Belgisch-Nederlandse eRokersBond en is dus de overkoepelende belangenvereniging van de elektronische rokers. Voor uitgebreide informatie over onze club verwijzen we jullie door naar de betreffende pagina.

Als vereniging zijn we natuurlijks bekommert om het doen en laten binnen de e-rokers-wereld. We moeten jammer genoeg vaststellen dat er heel wat foutieve en subjectieve informatie verspreid wordt. Dit door zowel particulieren, media, de tabakssector en de overheid.

Je moet maar eens googlen en je zult zien dat er een massa review-sites zijn over het elektronisch roken. Veruit de meeste sites hebben louter een commercieel belang. Hierin willen met e-sigaret.com ons onderscheiden. Daarom kunt u bij ons meer vinden dan enkel maar wat reviews van bekende merken.

Onafhankelijk en Objectief

Bij de opzet van de portaal-site waren al onze medewerkers erover eens dat we een onafhankelijke koers moesten varen. Enkel op deze manier kunnen we immers onze objectiviteit garanderen. E-sigaret.com en Benerob werkt dus compleet onafhankelijk. Wij verbinden ons niet aan een fabrikant en moeten ook niet leven door subsidies of giften van de overheid of een andere lobby.

Naast de kernwoorden "onafhankelijk" en "objectief" proberen we ook te voldoen aan overige doelstellingen.

Werking

We hopen jullie met deze portaal-site een antwoord te bieden op al de vragen omtrent de electronische sigaret. Hiervoor kunnen we rekenen op een volledig team van schrijvers en redacteurs. We zijn rotsvast overtuigd dat hier E-sigaret.com zich volledig onderscheidt van andere sites.

Maandelijks komt de Belgische en Nederlandse redactie samen om te keuvelen over het doen en laten van de laatste ontwikkelingen. Tijdens deze vergaderingen wordt er ook flink wat elektrisch gerookt en tips uitgewisseld over nieuwe producten.


Veel e-rook-plezier,
Ruben Cuypers (Hoofd redactie BE)
Mathijs Broodkamp ( Hoofd redactie NL)


Reageer en geef uw mening: